Monday, 15 April 2013

yay3...dh pandai koi p key ell wei

Assalamualaikum..
menemui kembali..
today 15.4.2013
baru pas cuti sem wei..x puas2...nak cuti 2 bulan..haha..melampau...
semalam aku alek tg.malim sengsorang jer...hebat x?haha..sape2 tngok post aku nie,mesti ckap ek eleh..jakun + bagak..
eh wei,kire hebat tau..sorang2 je g key ell.first time kot...smalam naik bs dri tmloh kul 9.30 n sampai key ell dalam kul 11 lebih..mse naik bs tuh,seat aku plak ade orang duduk..eii,aku paling pantang kalau orng duk seat aku..aku bayar mang tuk korang2 si pencuri  duduk...aku tanya la dak tuh,..die ckp seat die 22.yg duk seat aku senyap je mule2..aku seat 21...dak pompuan si pencuri seat tuh ckap x dek seat kosong ea???hah...perlu ke aku jwab sebenarnyer...aku jwab ade...dh tau seat aku move lah wei,dlm limpa...nasib aku nie penyabar,lau x kau move dri situ..aku pon duk belakang die ,yg ade 1 kosong n sebelah aku tuh dak laki ngah tidur, x ingat mati.hahaha..pas tuh,si pencuri seat leh tanye nak duduk sini??hah,dlam hati nak la wei...p dngan penuh level orng dewasa di minda, aku ckp x pe2,kalau ade orang nak seat saye duk nie,saye pindah..gituuh la lebih kueng ayat nyer..x pe gak dak laki tu tdor...sampai kat pekeliling,tanye orang situ..bs ke tg.malim ade x?dengan muke selamber+takut...pk cik tuh ckp laju, naik lrt ke plaza rakyat, puduraya..haha..dh dpt tau,ape agi laju je jalan...nasib naik lrt betul,lau salah mampus +menangis aku...sampai kat plaza rakyat, kat keluar atau exit ade jual tiket..okeyh
aku pon tanye akak manis kat kaunter tuh..kak,tiket ke tg.malim ade kul bpe?tngok2,kul 12 ade,1 ade..pas tuh dengan muke condifent tanya la, bs nyer katner?akk manis jawab kat luar n ckp tau x bs 2 tingkat tuh?dlm hati aku,mang aku salu nampak bs 2 tingkat kat mane2 pon..dengan level confident yg tinggi aku jawab yer..pas tuh,tanya agi,kat luar ea..3 kali aku tanya kat luar ea?akk tuh mesti dlm hati..hahha..mane aku tau hati die...p scan la wei
jam dh kul 11.38 gituh..ape agi, order lew tket..bayar2, pastuh jalan mcam ape da....laju kot aku jalan..takut terlepas..mang x nak la...sampai upsi tercintun kul 1 lebih..balik tuh,solat..kemas2 barang..kul 3 lebih dah deal ngan tawan2 aku 3 orang tuh..p proton city..best2 tempat die..tasek besyor tau..hehe
ok ler...sambung nanti..bye..salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...